Topçular İlkokulu
ARABACI MAH. İLKÖĞRETİM CAD. DÜZCE ÇILIMLI TOPÇULAR ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 19 ÇİLİMLİ / DÜZCE

VİZYON

Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder bir birim olmak...

MİSYON

Bizler: Düzce ili, Çilimli İlçesi, Topçular İlkokulu personeli olarak; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, 1.ilköğretim çağında olan tüm öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim hizmetlerini yürütmek, 2.Öğrencilerimizi bilgi çağının gereklerine cevap verebilecek nitelikte, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösteren kişiler olarak yetiştirmek, 3. Ayrıca daha sonraki gelişimi için gerekli olan becerilerin farkında olan insanlar yetiştirip buna süreklilik kazandırabilmek için varız.

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Tam Gün Öğretim

Kalorifer (Doğalgaz)

Okulumuzda taşımalı eğitim vardır.

Okulumuz il Merkezine 13, İlçe Merkezine 3,5 kilometre uzaklıktadır

İlçe Merkezine Bağlı Mahalle